Αποθεραπεία και αποκατάσταση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν στην την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

"Πονοκέφαλος" για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Βαρέλα στη μέση μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς της Κυριακής και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

"Το τελευταίο παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και το επόμενο κάνεις δεν ξέρει αν και πότε θα πραγματοποιηθεί. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως είναι πάντα στη θέση τους, στο γήπεδο προκειμένου να δουλεύουν, να γίνονται καλύτεροι και ν’ αποδεικνύουν πως κάνεις δεν τους χαρίζει τίποτα.

Την Τρίτη (13.03) η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ έμειναν στο γυμναστήριο γι’αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα της Τούμπας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

H προπόνηση της Τετάρτης (14.03) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία".