«Αποκτήσαμε αυτούς που θέλαμε. Το θέμα είναι αυτούς που έχεις να το ζητάς, να τους πληρώνεις, για να συνεχίσεις», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μοιροφορίδης.

«Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι και για τις δύο κατηγορίες. Έχει την ποιότητα και την ταχύτητα της Σούπερ Λιγκ, αλλα και τη μαγκιά της Φούτμπολ Λιγκ. Είναι ξεκάθαρα στο χέρι μας. Σέβομαι τους πάντες, όσο δεν φαντάζεται κανείς, δεν φοβάμαι τίποτα. Πρέπει να νιώθεις τον σεβασμό στους άλλους, όχι μόνο να τον λες.

Το οικονομικό είναι σοβαρό. Μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές, που οι απολαβές τους δεν είναι σαν αυτές του εξωτερικού. Άμα εμείς δυσκολεύουμε την καθημερινότητά τους, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο γήπεδο.

Για το θέμα του επιθετικού που δεν αποκτήθηκε: «Εχω καιρό που λέω πως η ομάδα δεν θέλει άλλον φορ. Την ομάδα την φτιάχνει η ομαδικότητα, όχι μόνο ένας παίκτης. Να πάρεις έναν φορ, με ένα ποσό συγκεκριμένο, δεν λέει κάτι. Εχουμε ένα καλό. Πιστεύουμε στην ομάδα και ξέρουμε ότι θα πάμε καλά με αυτά τα παιδιά. Μπορεί να υπάρξει αστοχία, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Μέχρι τον Γενάρη έχουμε να παίξουμε 10 ματς. Αν χρειαστεί θα διορθώσουμε και θα συνεχίσουμε αλλιώς τα άλλα 24. Δεν θέλουμε πολλές αυξομοιώσεις. Η πίστη στο συγκεκριμένο υλικό είναι πολλή μεγάλη» δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα "Arena".

Για τον Δημήτρη Σπανό: «Πιστεύω ακόμα στον κ. Σπανό. Έχει πλάνο, έχει ηρεμία και δεν ανησυχούμε για κάτι. Θα το δουν όλοι σύντομα. Το ζητούμενο είναι να παίξουν. Η σκέψη μου είναι ότι πρέπει να κρίνεις όταν είναι η ώρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Άμα κάναμε παπάδες, κάτι δεν θα κάναμε καλά. Να είμαστε σοβαροί στη δουλειά μας και να εισπράξουμε το αποτέλεσμα όταν έρθει η ώρα».