Δεν έχει τέλος η ιστορία με τον Αντόνιο Κασάνο και με το εάν θα αποσυρθεί τελικά από την ενεργό δράση ή όχι.

Πριν μια εβδομάδα ο 34χρονος άσος είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για να αλλάξει γνώμη λίγες ώρες αργότερα.

Μια εβδομάδα μετά όμως, ο Κασάνο άλλαξε ξανά γνώμη και φαίνεται πως πήρε την απόφαση να σταματήσει οριστικά.

Η απάντηση του Κασάνο για το θέμα δόθηκε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter η σύζυγός του, Μαρσιάλις. «Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Απλώς νιώθω ότι δεν μπορώ να ζήσω στη Βερόνα. Σωματικά είμαι καλά, αλλά πνευματικά δεν ενθαρρύνομαι για να συνεχίσω στον σύλλογο», έγραψε.

Ωστόσο, ο ίδιος με νέα του δήλωση διέψευσε την δημοσίευση της γυναίκας του.

"Αντίθετα με όσα εμφανίστηκαν στα επίσημα προφίλ της γυναίκας μου στα social media, θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη δήλωση: Η Καρολίνα έκανε λάθος. Μετά από σκέψη και κοιτάζοντας το τέλος, αποφάσισα: Ο Αντόνιο Κασάνο δεν θα παίζει ποδόσφαιρο πλέον. Ζητάω συγγνώμη από την πόλη της Βερόνας, όλους τους φιλάθλους, τον πρόεδρο Μαουρίτζιο Σέτι, τον αθλητικό διευθυντή Φίλιπο Φούσκο, τον προπονητή Φάμπιο Πέκια, τους συμπαίκτες μου στην ομάδα, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο. Για έναν άντρα 35 ετών, τα κίνητρα καθορίζουν τη ζωή του και αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι ότι η προτεραιότητα είναι να βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά και τη σύζυγό μου", ήταν η γραπτή δήλωση του Κασάνο.

"Δεν είναι καλά στα μυαλά του"

Ο πρόεδρος της Βερόνα δεν μπορούσε να "χωνέψει" αυτήν την εξέλιξη για την ομάδα που επέστρεψε στα "μεγάλα σαλόνια" μετά από έναν χρόνο απουσίας στη Serie B.

"Αυτός ο τύπος δεν είναι καλά στα μυαλά του, αν και είναι σε πολύ καλή φυσική και αθλητική κατάσταση. Θα φύγει. Επαγγελματικά, δεν μπορείς να τον κατηγορήσει ότι έκανε κάτι λάθος. Αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος και με καθαρό κεφάλι σε ένα σύνολο και θέλει να βρίσκεται σπίτι. Υπάρχουν πάνω και κάτω μαζί του, μιλάει και μετά είναι σιωπηλός. Είναι κρίμα, επειδή τα πήγαινε καλά από επαγγελματική άποψη".