Κεντρικό θέμα στην ισπανική εφημερίδα "Marca" έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Με τίτλο "Η τελευταία μεταμόρφωση του πιο τέλειου σώματος στο ΝΒΑ", παρουσιάζει φωτογραφίες από την προπονήσεις που κάνει ο Ελληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

«Αποκαλείται ο παίκτης του αύριο στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θέλει να χάνει χρόνο και έχει ως στόχο να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία στο μέλλον, όπως αποδεικνύεται από μια φωτογραφία που παρουσίασε η ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς. Εκεί μπορεί κάποιος να διακρίνει τα αποτελέσματα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει μετά τις προπονήσεις, δημιουργώντας το «πιο τέλειο σώμα του ΝΒΑ», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ο Αντετοκούνμπο που δουλεύει σε συνεργασία με τον αδελφό του Θανάση, πρώην της Ανδόρα, φαίνεται πολύ ισχυρότερος και με δυνατότερους μύες από ό,τι μόλις πριν από δύο μήνες, όταν τελείωσε σεζόν στο ΝΒΑ. Μια εξέλιξη που δείχνει έναν παίκτη που φαίνεται να μην έχει όρια στην ανάπτυξή του».

Να σημειωθεί ότι στο twitter οι Μιλγοόκι Μπακς παρουσιάζουν και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που όπως είνια γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό.