Διεθνείς επιτυχίες για το PAOK Academy (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Για ένα ακόμα καλοκαίρι το PAOK Academy βγαίνει στο εξωτερικό για να μετρήσει τις δυνάμεις του και να συλλέξει εμπειρίες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το ένα σκέλος έχει να κάνει με τις πολύτιμες εμπειρίες. Το δεύτερο με τις επιτυχίες. Το μπόλιασμα στον πρωταθλητισμό. Τα παιδιά του PAOK Academy τα καλοκαίρια γυρίζουν την Ευρώπη για να παίξουν ποδόσφαιρο και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τους πιο δυνατούς αντιπάλους. Τ’ αποτελέσματα σκορπούν χαμόγελα.

Η Κ14 ταξίδεψε στο Ντόρτμουντ για το International Youth Tournament δίχως να καταφέρει να περάσει να προκριθεί από τη φάση των ομίλων. Η Κ13 μετά την κατάκτηση του φημισμένου τουρνουά Lennart Johansson, πέρασε άλλη μια δοκιμασία. Βρέθηκε στο Ανόβερο και συμμετείχε στο Pfingst Cup φτάνοντας ως τον τελικό όπου ηττήθηκε 3-0 από την Βέρντερ Βρέμης. Ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από σερί 50 ευρωπαϊκών αγώνων.

Σε διεθνές… βάθρο ανέβηκε και η Κ11 που κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 180 ομάδες στο τουρνουά Pfingst Cup του Ντίσελντορφ. Τα ΠΑΟΚτσάκια έχασαν τον ημιτελικό στα πέναλτι, αλλά στον μικρό τελικό ήταν πιο τυχερά και νίκησαν τη Σπάρτα Ρότερνταμ πάλι στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Κ10 κατέλαβε τη 12η θέση στο διεθνές τουρνουά Robin Van Persie στο Ρότερνταμ, ενώ η Κ9 πήρε την 9η θέση ανάμεσα σε 104 ομάδες στο τουρνουά Kids Cup στο Λεβερκούζεν.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.