Κερδίστε υποτροφίες για μεταπτυχιακό σε Πανεπιστήμια σε Ελλάδα και εξωτερικό

|
THESTIVAL TEAM

Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών σε Ελλάδα και εξωτερικό προσφέρουν…

σε φοιτητές γνωστά πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα: 

 

Το Jacques Hadamard Mathematics Foundation (FMJH) προσφέρει υποτροφίες για ένα ή δύο χρόνια σε ταλαντούχους φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά σε ένα από τα ιδρύματα που είναι μέλη του Ιδρύματος (Τμήματα στα Εφαρμοσμένα ή Θεωρητικά Μαθηματικά των Ecole Polytechnique, École Normale Supérieure de Cachan, και Paris Sud Πανεπιστήμιο Orsay).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 3, Ιουνίου του 2012

Περισσότερες πληροφορίες στο http://scholarship-positions.com

Το Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Πολιτικής και Διαχείρισης (IDPM) καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση για υποτροφίες μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Θα δοθούν 6 υποτροφίες με πλήρη απαλλαγή από τα δίδακτρα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 29 Ιουνίου 2012

Περισσότερες πληροφορίες στο http://scholarship-positions.com

Το Ίδρυμα Τριφύλλειο Νοσοκομείο Κυθήρων προκηρύσσει Υποτροφία με την επωνυμία “Υποτροφία Παναγιώτου Στρατηγού” εκ $ 10.000,00 ετησίως για αποφοίτους φοιτητές Μαθηματικής Σχολής των οποίων τουλάχιστον ο ένας των γονέων να έχει γεννηθεί εις Κύθηρα. Η υποτροφία αυτή θα δίδεται προκειμένου οι υπότροφοι να συνεχίσουν τις σπουδές τους εκτός Ελλάδος με εξειδίκευση αποκλειστικά στον τομέα ανάλυσης (κατά προτίμηση στην τοπολογία και την θεωρία της μέτρησης).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 8-8-2012 περίπου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.:210-3838190, 3820293

Η κυβέρνηση της Τουρκίας ανακοίνωσε τη χορήγηση 22 υποτροφιών σε Έλληνες για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Τουρκία .

Αιτήσεις υποβάλλονται διαδικτυακά μέχρι τις 18 Μαΐου 2012 στους παρακάτω δικτυακούς τόπους όπου και μπορούν να αντληθούν αποκλειστικά περαιτέρω πληροφορίες στο http://www.turkiyeburslari.gov.tr/en/

Μεταπτυχιακές υποτροφίες (μέχρι συνολικού ύψους £ 12.000) για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα γι ανώτερο πτυχίο(MA από τη Research / MRes / PhD) στους τομείς της Νέας Ελληνικής (συμπεριλαμβανομένων των κυπριακών) λογοτεχνίας, γλώσσας, ιστορίας και του πολιτισμού.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 22 του Ιουνίου 2012

Περισσότερες πληροφορίες στο http://modern-greek-studies-scholarships

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.