Πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από το κτίριο της Τροχαίας Αττικής στην οδό Δεληγιάννη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, όλα συνέβησαν στην διάρκεια μεταφοράς κρατούμενου, με όχημα της Ασφάλειας, από μόνον έναν αστυνομικό,ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έκανε το "μοιραίο λάθος" να μην βάλει στο πίσω κάθισμα, αλλά στην θέση του συνοδηγού τον κρατούμενο.

Στο φανάρι ακριβώς έξω από την Τροχαία ο κρατούμενος αιφνιδιαστικά άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει από τον συνοδό-φρουρό του.

Ο αστυνομικός αμέσως βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να ρίχνει προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα, με στόχο να ακινητοποιηθεί ο κρατούμενος και να κινητοποιηθούν οι συνάδελφοι του από την Τροχαία, ώστε να τον συλλάβουν το ταχύτερο και κυρίως πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε σε κάποιον από τους διερχόμενους πολίτες, όπως πχ. να κρατήσει κάποιον όμηρο.

Η αντίδραση των υπόλοιπων αστυνομικών ήταν άμεση, ενώ στην περιοχή έσπευσαν και δυνάμεις της ομάδας ΖΗΤΑ που κατόρθωσαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο να εντοπίσουν τον κρατούμενο που το έσκασε από το όχημα της Ασφάλειας και να τον συλλάβουν επί της οδού Ψαρών.

Πηγή: ant1news