Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το περιστατικό μαζικής αντιγραφής που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπόθεση αυτή " αναδεικνύει την αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια", ενώ την κατηγορεί πως η όποια αντίδραση σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας ήρθε "καθυστερημένα" από πλευράς ΝΔ.

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής που συνέβη κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου τον περασμένο Ιούνιο στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναδεικνύει την... αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Εξάλλου, η ΝΔ έσπευσε με υπερβολική καθυστέρηση να σχολιάσει την πρωτοφανή απόφαση της τοπικής ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία και αφού το θέμα πήρε εκτενέστατη δημοσιότητα , ενώ στις σχετικές ανακοινώσεις μίλησε για «υπερβολές».

Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ.