Δριμεία επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο βουλευτής, του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου ΚΟΝΤΡΑ-24, σχολιάζοντας τα προβλήματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή.

“Η πόλη κάτω από ένα πέπλο ανευθυνότητας και ανικανότητας, βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις. Το «πάγωσε η τσιμινιέρα» έγινε «πάγωσε η αλατιέρα», το ακούσαμε από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Η πόλη είναι σε καθεστώς απόλυτου χάους. Έγινε ό,τι μπορούσε χειρότερο για να φτάσουμε σ’ αυτού του είδους τις καταστάσεις της απόλυτης αποδιοργάνωσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δήμαρχοι των περιφερειακών δήμων είναι στο πόδι και προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους, σε αντίθεση με το κέντρο της πόλης, όπου σήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα από το να κλείσεις τα καταστήματα , την πραγματική οικονομία της πόλης; Θα ζητήσει από τους Θεσσαλονικείς να φύγουν από την πόλη για να την καθαρίσει και μετά να επιστρέψουν; Πρωτοφανή πράγματα!”, τόνισε ο κ. Τριανταφυλλίδης.