MasterChef: Έπαθαν σοκ οι παίκτες με την ανατροπή στη δοκιμασία! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Οι δοκιμασίες αρχίζουν να δυσκολεύουν και να τεστάρουν τα νεύρα, τις αντοχές και φυσικά τις μαγειρικές ικανότητες και την ευελιξία των διαγωνιζόμενων του MasterChef. Ενώ μέχρι τώρα τα κουτιά είχαν κάποιο βασικό υλικό ή έδιναν στους παίκτες την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα σε αυτά, τώρα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν όλα!

Στο κουτί του MasterChef, οι 13 καλύτεροι του διαγωνισμού έρχονται αντιμέτωποι με 13 υλικά, τα οποία πρέπει να εντάξουν σε ένα πιάτο. Η δοκιμασία γίνεται πιο απαιτητική καθώς σε 45’ καλούνται να δημιουργήσουν το πιάτο, που θα παρουσιάσουν στους κριτές.

Αυτή τη φορά θα δοκιμάσουν όχι τα πέντε, αλλά τα τρία καλύτερα. Ο νικητής της δοκιμασίας ενθουσιάζεται με την πρόκρισή του και καλείται να διαλέξει με ποιο βασικό υλικό θα μαγειρέψει κάθε συμπαίκτης του στο Tεστ Δημιουργικότητας.

Πόσο ευχαριστημένοι θα μείνουν με τις επιλογές του; Ποια πιάτα θα ικανοποιήσουν τους κριτές; Ποιος θα καταφέρει να ξεχωρίσει και ποιοι θα καταλήξουν να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.