Survivor: Αποκάλυψη Γιώργου Χρανιώτη για μισθοφόρο – “Μας φώναξε “σκάστε” και…” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ίδιος αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με τον μισθοφόρο.

«Ο Κώστας δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Πολλοί παίκτες θεωρήσαμε ότι ας βγάλουμε το καλό προφίλ μας. Ο Κώστας έβγαζε ότι μαυρίλα έχουμε όλοι σαν άνθρωποι, δεν φοβόταν να τη βγάλει προς τα έξω.

Θυμάμαι κάτι που μου είχε κάνει θετική εντύπωση. Κάποια στιγμή σε ένα αγώνισμα είχε φωνάξει “σκάστε” προς εμάς. Μετά ζήτησε γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Είχαμε παρεξηγηθεί. Μας το είπε γιατί φωνάζαμε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Φτάσαμε σε σημείο να μας πει “σκάστε”.

Ήταν κάτι που δεν του άρεσε του ίδιου και μας ζήτησε 80 φορές συγγνώμη. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το παιδί δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό καταγράφεται ή δεν καταγράφεται. Αυτό μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση.

Είναι ένας παίκτης που έχω θυμώσει μαζί του για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το παιχνίδι και για τα νεύρα που είχε. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην του δώσω σαν θετικό χαρακτηριστικό το ότι δεν φοβόταν να εκθέσει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα και να παρεξηγηθεί. Αυτό είναι κάτι που κρατάω και μου αρέσει πολύ», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.