Το βραβείο καλύτερου φωτισμού στα Restaurant and Bar Design Awards της Μεγάλης Βρετανίας απονεμήθηκε στο Chan Bar & Restaurant του ξενοδοχείου “The Met” της Θεσσαλονίκης. Ο αυστραλός αρχιτέκτονας...

Andy Martin μετατράπηκε σε σύγχρονο εξερευνητή και αναζήτησε εμπειρίες στον Χονγκ Κονγκ, την Ταϊλάνδη και την Ινδονησία για να ενσωματώσει στο χώρο τη δυαδικότητα της παραδοσιακής και νέας ασιατικής κουζίνας. Μερικά από τα θεατρικά φωτιστικά στοιχεία που χάρισαν στο εστιατόριο το βραβείο είναι τα πανελ από led στους τοίχους και το το δάσος από μπαμπού led. Με τον διακριτικό φωτισμό τους ενισχύουν την εντύπωση των έργων Manga Art, όπως το μοναδικό χαλί του bar, και τα έπιπλα από κόριαν.

Τα Restaurant & Bar Design Awards της Μεγάλης Βρετανίας είναι ο μοναδικός θεσμός του είδους του, αφιερωμένος αποκλειστικά στο design. Ανάμεσα στους κριτές βρίσκονται ο Karim Rashid, η αρχιτέκτονας India Mahdavi, ο Design Director της αυτοκινητοβιομηχανίας Jaguar, Ian Cammul και ο ιδρυτής του Design Indaba, Ravi Naidoo.

 

Πληροφορίες: Deconow.gr