Μαρία Ιωαννίδου Μου είπαν ότι είμαι από τις μόνες που ζει – Κόντεψα να πνιγώ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Συνέντευξη στο “Πρωινό” παραχώρησε η η Μαρία Ιωαννίδου.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ηλικία της, στο φλερτ που είχε με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και στον λόγο που δεν μιλούσε με τον πατέρα της για έξι ολόκληρους μήνες.

Η ίδια περιέγραψε ένα κωμικό περιστατικό που έγινε σε δημόσιο χώρο και αφορά την ηλικία της “Εγώ είμαι 17-18. Δεν μ΄αρέσει να με βγάζουν πιο πολλά απ΄ ότι είμαι. Τις προάλλες μου είπε μία ότι είμαι από τις μόνες που ζει. Κόντεψε να μου σταθεί το κολοκυθάκι. Κόντεψα να πνιγώ. Ένας παππούς μου είπε ότι μεγάλωσε με τις ταινίες μου. Λέω έχω πεθάνει και δεν το ξέρω”.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το κοστούμι της στην θεατρική παράσταση “Μαριχουάνα στοπ” ήταν ο λόγος που δεν της μιλούσε ο πατέρας της “Οι βυζοθήκες φταίγανε που δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για έξι μήνες. Μια φορά ξεκόλλησε το ένα αστεράκι και έμεινε το στήθος μου εντελώς εκτεθειμένο. Το τι κλάμα έκανα. Όλο το στήθος γυμνό, το αστεράκι με πείραξε” είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.

“Ο Βοσκόπουλος ήταν ο εραστής του ονείρου μας. Του Τόλη του άρεσα, αλλά εγώ ήμουνα στη φάση που άφηνα τον Σειληνό και πήγαινα στον Γερμανό. Η ωραιότερη του θιάσου, που ήταν η Λάσκαρη, τον κατέκτησε” ανέφερε επίσης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.