Λύση στο μυστήριο με τις “συντρόφους” του Κωνσταντίνου Βασάλου: Ποια του έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο Survivor; (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Λύθηκε το μυστήριο για τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Βασάλου. Το έπαθλο της επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μαχητές, έδωσε την ευκαιρία στην κοπέλα του Κωνσταντίνου, η οποία έχει μαλώσει ουκ ολίγες φορές δημοσίως με μια ακόμη κοπέλα η οποία υποστηρίζει ότι είναι σύντροφος του παίκτη του Survivor, να αποκαταστήσει την τάξη.

Η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, η Κύπρια personal trainer έστειλε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στον Κωνσταντίνο και ο ίδιος έδειξε να χαίρεται. 

«Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρί και παραδέχθηκε ότι της λείπει και τον έχει επιθυμήσει.

Ο Κωνσταντίνος -ο οποίος, όπως έχουν δηλώσει παίκτες που έχουν αποχωρήσει, δηλώνει single- παρακολουθούσε το μήνυμα χωρίς να σχολιάσει, ενώ αρκέστηκε να πει «πω πω» και να… πετάξει ένα μαξιλάρι στον Μισθοφόρο, που του είπε «γκομενάρα!».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.