Έτσι θα έχεις θετική ενέργεια στο σπίτι σου!

|
THESTIVAL TEAM

Το σπίτι για τον καθένα είναι το καταφύγιό του. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι γεμάτο από θετική ενέργεια. Πώς όμως μπορεί να συμβεί αυτό όταν γύρω μας γίνονται άσχημα πράγματα; Κι όμως υπάρχουν τρόποι να το πετύχεις και μας τους δίνει η γνωστή θεραπεύτρια ενέργειας και συγγραφέας, Έιμι Σερ.

Άνοιξε τα παράθυρα για να μπει καθαρός αέρας και καλή ενέργεια.  Τώρα που είναι καλοκαίρι κι ο ήλιος λάμπει από το πρωί άνοιξε όλα τα παράθυρα του σπιτιού με το που ξυπνήσεις για να μπει το φως. Άσε τον ήλιο να φωτίσει το χώρο σου όση ώρα μπορείς.

Βάλε στις γλάστρες σου φυτά και λουλούδια. Εκτός από περιποιημένο χώρο, θα σου γεμίσει με θετική ενέργεια τα μπαλκόνια σου και τις βεράντες σου. Τα λουλούδια είναι ζωή και θα σου κάνουν τη διάθεση καλύτερη.

Κάψε φασκόμηλο. Αν σε πειράζει η μυρωδιά έχε ανοιχτά τα παράθυρα. Μπορείς επίσης να πάρεις έλαια, όπως γιασεμί προκειμένου να μυρίσει όμορφα ο χώρος σου.

Φρόντισε να έχεις καθαρό το σπίτι σου. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η βρωμιά και η ακαταστασία δε θα σε βοηθήσουν στο να αποκτήσει το σπίτι σου μία άλλη αύρα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.