Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και σήμερα σε δρόμο προς το Καλοχώρι

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου της Επαρχιακής Οδού 1 Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 7.30 το πρωί έως τις 7.00 το βράδυ, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.     

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην οδό 28ης Οκτωβρίου της Επαρχιακής Οδού 1 Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου, στο τμήμα από τη διασταύρωση με τον δρόμο των ΕΛΠΕ (κοντά στη συμβολή με τον κλάδο Κ-16 της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης) έως τη γέφυρα του Δενδροποτάμου.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.