Προβλήματα υδροδότησης αύριο για τρεις ώρες σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Προβλήματα υδροδότησης για τρεις ώρες θα σημειωθούν αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 27/02/2025, από τις 09:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης επι της συμβολής των οδών Επταπυργίου και Καστοριάς της δημοτικής ενότητας Συκεών, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Επταπυργίου – Λεωφόρο Παπανδρέου – Κύπρου – Κούν καθώς και στις παρακείμενες οδούς της δημοτικής ενότητας Συκεών, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.