Από μία λωρίδα η κυκλοφορία από σήμερα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και οριζόντιας σήμανσης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών συνεχίζει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2025.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται στο τμήμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών από τη Χ.Θ. 23+700 (λίγο πριν τον ανισόπεδο κόμβο Τριλόφου) έως τη Χ.Θ. 18+700 (λίγο μετά τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Ρυσίου) με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, από τη Χ.Θ. 22+500 έως τη Χ.Θ. 18+700:

– από την Τρίτη 11/02 έως την Παρασκευή 14/02 και

– από τη Δευτέρα 17/02 έως την Τρίτη 18/02

κατά τις ώρες από τις 7.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.