Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που ενεπλάκησαν στο “e-mail Τριαντόπουλου” να ζητήσουν από τώρα την άρση ασυλίας τους

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να γίνει πιστευτός ότι πράγματι επιθυμεί να γίνει το συντομότερο η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών, οφείλει τόσο ο ίδιος αλλά και οι υπουργοί του που ενεπλάκησαν στο “e-mail Τριαντόπουλου” να ζητήσουν από τώρα την άρση ασυλίας τους».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο, άπαντες θα λογοδοτήσουν στον φυσικό τους δικαστή, χωρίς τη δυνατότητα των καθυστερήσεων και της “συγκάλυψης μέσω προανακριτικών”».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.