Γιώργος Λιάγκας για Φιλιππίδη: “Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου δεν αφορά τον Μπιμπίλα, αλλά έναν δημοφιλή γκέι ηθοποιό”

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό», σχετικά με όσα φέρεται να είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης χθες στο Εφετείο, σχετικά με μια καταγγελία στο ΣΕΗ για παρενόχληση ανηλίκου.
«Χθες κάποια στιγμή ελέχθη μέσα στο δικαστήριο από τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι είχε γίνει μια καταγγελία στο ΣΕΗ από έναν ανήλικο για παρενόχληση από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εγώ έχω μια πληροφορία σήμερα και θα τη μεταφέρω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Αυτό που εννοούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, και καλώ τον Σπύρο Μπιμπίλα να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει, ότι υπήρξε μια καταγγελία για παρενόχληση ανηλίκου άντρα από από άντρα, πολύ γνωστό και δημοφιλή ηθοποιό, την οποία το ΣΕΗ και ο Σπύρος Μπιμπίλας έθαψαν. Αφορούσε σεξουαλική παρενόχληση άντρα προς άντρα. Σε αυτή αναφέρθηκε ο Φιλιππίδης».
Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε επίσης: «Του είπε ότι, ουσιαστικά, κάποιος γκέι άντρας, φίλος σου, ήρθε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου κι εσύ τον κάλυψες και την έβαλες στα συρτάρια. Αυτό ειπώθηκε από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη. Και καλώ τον κύριο Μπιμπίλα να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει. Δεν αφορούσε τον ίδιο, αλλά κάποιον φίλο του Μπιμπίλα, γνωστό γκέι ηθοποιό, που ο Φιλιππίδης ισχυρίζεται ότι γι’ αυτόν υπάρχει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου».