Ελίνα Παπίλα: Δεν πιστεύω ότι η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση – Δεχτήκαμε αυστηρή κριτική

|
THESTIVAL TEAM

H Ελίνα Παπίλα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show και μίλησε για την πορεία της στον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και την παρουσία της στην τηλεόραση.

«Βγήκε όπως βγήκε αυτή η εκπομπή στον αέρα και της την έπεσαν όλοι από πριν βγει. Αυτό που λένε ότι η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση εγώ δεν το πιστεύω. Αν σου πω ότι αυτό το εστιατόριο που άνοιξε είναι χάλια και μην πας και δίπλα είναι ένα πολύ καλό και δοκιμασμένο, θα πας;» είπε η Ελίνα Παπίλα.


Και πρόσθεσε: «Αυτό έγινε και το «Είμαστε μαζί» κατά τη δική μου ταπεινή άποψη. Δεν σου λέω ότι ήταν το καλύτερο project κι έλεγαν ψέματα, αλλά ήταν πάρα πολύ αυστηρή η κριτική. Έκανε 5%-6% κι ανακοινώνονταν κάθε ημέρα τα νούμερα της εκπομπής. Δεν το έχω ξαναδεί με άλλη εκπομπή αυτό. Έβγαινε η φωτογραφία μου με τα νούμερα της εκπομπής. Γιατί ασχολούμαστε με τα νούμερα; Δεν το έβαζα και μέσα μου. Θεωρώ ότι ήταν επειδή ήμουν κι ένα νέο πρόσωπο στην τηλεόραση.»!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.