Πωλίνα Γκιωνάκη: Έχω νιώσει πολλές φορές το “άγγιγμα” της Παναγίας στα δύσκολα

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έδωσε συνέντευξη, αυτή την εβδομάδα, στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη αναφέρθηκε στη βαθιά σύνδεση που διατηρεί με την πίστη.
Πιστεύεις στον Θεό; Ότι σε βοήθησε σε δύσκολες στιγμές σου; Έχεις νιώσει αυτό που λέμε «θαύμα» στη ζωή σου;
Βεβαίως. Πιστεύω βαθιά στον Θεό. Πάντα και ό,τι κι αν μου έχει συμβεί ή θα μου συμβεί, πιστεύω και λέω ότι έτσι είναι το θέλημα του Θεού να γίνει και ο Θεός θα με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Παίρνω πολλή δύναμη. Και πιστεύω ότι δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να λέμε «γιατί σε μένα;».
Θα έρθει σε μένα και καλώς κάνει και έρχεται σε μένα, γιατί εγώ έχω τη δύναμη, τη δυνατή μου πίστη και με τη βοήθεια του Θεού είμαι ικανή να το ξεπεράσω. Έτσι νιώθω. Εγώ κάθε μέρα θα γονατίσω και θα προσευχηθώ στην Παναγία και, όταν υπάρχει κάτι σοβαρό στη ζωή μου, πάλι το ίδιο θα κάνω.
Αλλά και όταν είμαι ευτυχισμένη και όταν όλα είναι καλά, πάλι θα γονατίσω και θα προσευχηθώ στην Παναγία. Και όταν ήμουν στα πολύ δύσκολα, έχω νιώσει πολλές φορές το «άγγιγμα» της και ως εκ θαύματος σηκώθηκα πάλι.