Νεσχάν Μουλαζίμ: Δεν φοβάμαι κανέναν, θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους τα δικαιώματα των ανθρώπων στη χώρα μου

|
THESTIVAL TEAM

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία αλλά και την πρόσφατη κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου με την Αντελίνα Βαρθακούρη ρωτήθηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας μίλησε στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη ξεσπώντας για το σκηνικό κρίσης που έχει προκύψει στην πατρίδα της, στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

 «Όλο αυτό που γίνεται στη χώρα µου είναι εξωπραγµατικό. Έπειτα από 100 χρόνια ∆ηµοκρατίας, κάποιος αποφασίζει ότι δεν υπάρχει ∆ηµοκρατία. ∆εν σέβεται τους ανθρώπους που πήγαν και ψήφισαν τον Εκρέµ Ιµάµογλου τέσσερις φορές και τον επέλεξαν για δήµαρχο. Τώρα θέλησε να είναι υποψήφιος απέναντι στον ήδη υπάρχοντα Πρόεδρο της ∆ηµοκρατίας», περιγράφει η Νεσχάν Μουλαζίμ.

«Είναι πάρα πολύ δυνατός και δηµοφιλής, αγαπάει πολύ τη ∆ηµοκρατία και τους νόµους – και ο κόσµος το ξέρει αυτό. Θα κέρδιζε σίγουρα στις εκλογές. Άλλωστε, αυτό αποδείχτηκε ήδη στις κάλπες, αφού 15 εκατοµµύρια Τούρκοι τον ψήφισαν και τον υποστήριξαν, παρόλο που είναι στη φυλακή για άδικο λόγο», σχολιάζει για τον πρώην δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης που προφυλακίστηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

«Εµένα η οικογένειά µου κάνει ό,τι µπορεί για τον Ιµάµογλου. Βγαίνει στους δρόµους, φωνάζει για τη ∆ηµοκρατία και διεκδικεί τα αυτονόητα, δηλαδή ίσους νόµους για όλους. Κατηγορούν τον Ιµάµογλου για πράγµατα που δεν έχει κάνει, ενώ προηγούµενοι δήµαρχοι που ήταν από το δικό τους κόµµα και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για διαφθορά δεν έχουν δικαστεί. Γιατί άραγε;», συνεχίζει στο σχόλιό της.

«Θέλω να δω την Τουρκία έτσι όπως ήταν πριν από 24 χρόνια, που ήρθα στην Ελλάδα. Υπήρχε ∆ηµοκρατία, νόµοι, σεβασµός, χωρίς να κλέβουν ο ένας τον άλλον. Αυτή τη στιγµή “κλέβουν” τα ανθρώπινα δικαιώµατα. Θα υπερασπιστώ τα δικαιώµατα των ανθρώπων που ζουν εκεί µέχρι το τέλος και δεν φοβάµαι κανέναν», τονίζει η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.