Ιωάννης Παπαζήσης: Η Βανέσα Αδαμοπούλου ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να κάνει παιδιά
![](https://www.thestival.gr/wp-content/uploads/2025/02/papazisis202.jpg)
Την περσινή τηλεοπτική του παρτενέρ, Θάλεια Ματίκα συνάντησε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι της Κυριακής στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του και μητέρα του παιδιού του, Βανέσα Αδαμοπούλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε αρχικά πως «με την Βανέσα ήταν έρωτας 100% από την πρώτη ματιά. Ερωτευτήκαμε πολύ γρήγορα και οι δύο, μεγάλος έρωτας, ήταν από αυτές τις συναντήσεις μέσα στη ζωή που ξέρεις ότι δεν είναι για τώρα, για σήμερα. Ήταν κάτι που φαινόταν δηλαδή εξ αρχής».
«Με την Βανέσα μείναμε σε μια νύχτα μαζί. Τελειώσαμε. Σαν να κλείσαμε τα παντζούρια και είπαμε «πλέον είμαστε μαζί». Φυσικά ήρθε στη ζωή μας το 2015 ο γιος μας, ο Ιάσωνας, μετά από 10 – 11 χρόνια σχέσης. Δεν ήρθε συνειδητοποιημένα όμως το παιδί, όχι. Ήρθε πολύ συνειδητά όσον αφορά την επαφή μου με την Βανέσα η οποία ήταν, τότε τουλάχιστον, ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να κάνει παιδιά. Μου είχε πει ότι «εγώ δεν θέλω να κάνω παιδί στη ζωή μου». Εγώ, σε αντίθεση, ήμουν ένας άνθρωπος ο οποίος ήθελε πάντα να κάνει παιδί».
«Πάντα. Και όχι ένα παιδί, ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Ήθελα να κάνω οικογένεια, με γοήτευε, δεν ξέρω γιατί. Έμεινε έγκυος η Βανέσα και θυμάμαι πολύ καλά ακόμα τη συζήτηση, που της είχα πει «ξέρω πολύ καλά ότι δεν θέλεις να κάνεις παιδί, ξέρεις ότι εγώ θέλω ένα παιδί, είναι όμως δική σου απόφαση». Δεν μπορώ εγώ να επιβάλλω σε έναν άνθρωπο το να κάνει παιδί.
«Δεν θα φύγω από τη σχέση για να πάω να βρω αλλού, είσαι ο άνθρωπος της ζωής μου και θα μείνω εδώ μαζί σου γιατί σ’ αγαπώ» της είπα. Και η Βανέσα πήρε την απόφαση ότι θα κρατήσει το παιδί» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιωάννης Παπαζήσης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της ΕΡΤ.