Βέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι (φωτο)

|
ΦΑΝΗ ΧΑΡΙΣΗ

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου τελείται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία του 19χρονου Ιωάννη που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο περιβάλλοντας χώρος της εκκλησίας έχει κατακλυστεί με στεφάνια με λευκά λουλούδια και συλλυπητήριες ευχές, ενώ ουδείς μπορεί ακόμα και σήμερα να πιστέψει ότι έφυγε από κοντά τους το 19χρονο παλικάρι.

Ο 19χρονος Γιάννης Κ. έχασε τη ζωή του όταν το παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες, στο οποίο είχε ανέβει έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί από την καρέκλα και να σκοτωθεί ακαριαία πέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού διέφυγε και παραδόθηκε την επόμενη μέρα στο Α.Τ. Κιλκίς. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Για το δυστύχημα συνελήφθη και ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ. Ο 21χρονος χειριστής και ο 58χρονος ιδιοκτήτης οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.