Θεσσαλονίκη: Πολίτες ρίχνουν νερό από τα μπαλκόνια στους κουκουλοφόρους που δημιουργούν ένταση (video)

|
THESTIVAL TEAM

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων που βρισκόταν στο τέλος της πορείας για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κινήθηκε προς τους αστυνομικούς.

Τα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίξεις δακρυγόνων και χημικών.

Μάλιστα, στην οδό Αγίων Πάντων πολίτες πετούσαν νερό από τα μπαλκόνια τους σε κουκουλοφόρους που έστηναν οδοφράγματα με φωτιές σε κάδους. Στη συνέχεια κουκουλοφόροι πέταξαν μπουκάλια προς τα σπίτια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.