Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου Ιωνά στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ- Μνημόσυνο και στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Θλίψη έχει σκορπίσει ο άδικος χαμός του 26χρονου Ιωνά Καρούση στο Τελ Αβίβ, η κηδεία του οποίου θα γίνει το Σάββατο 05/10 στην Ιερουσαλήμ.

Ο 26χρονος Ιωνάς κατείχε διπλή υπηκοότητα, ελληνική και ισραηλινή. Γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998 στο Τελ Αβίβ και μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ, έχοντας πάντα στενές σχέσεις με την Ελλάδα και την πόλη καταγωγής του, την Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Ισραήλ, ενώ τελευταία εργαζόταν στο Ιατρικό Κέντρο Hadassah στο Κέντρο Νευροανοσολογίας, σε ένα έργο καταγραφής και στατιστικής ανάλυσης δεδομένων ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 12:00 στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην Πύλη του Προφήτη Δαβίδ ή Πύλη Σιών, στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Την ίδια ώρα μνημόσυνο για τον άτυχο Ίωνα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει και η κοπέλα του Μαργαρίτα σε story που δημοσίευσε στα social media.

Δείτε την δημοσίευση:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.