Φλώρινα: “Μου επέβαλαν πρόστιμο και είμαι κλειστός” είχε πει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στους ελεγκτές πριν το επεισόδιο δηλητηρίασης

|
THESTIVAL TEAM

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για να διαπιστωθεί τι συνέβη στο ξενοδοχείο της Φλώρινας και ένας ένοικος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ άλλοι 13 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ως επικρατέστερο σενάριο εξετάζεται η δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα εξαιτίας δυσλειτουργίας του συστήματος θέρμανσης.

Η ξενοδοχειακή μονάδα στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου είχε ανακαινιστεί πρόσφατα και μετρούσε επτά δίκλινα δωμάτια. Ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Θανάσης Τάσκας, αποκάλυψε μιλώντας στο protothema.gr, πως είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ από το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΤ (σ.σ. Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού).

«Εμείς σαν Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας έπρεπε να ελέγξουμε το εστιατόριο τους, αφού είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Και πήγανε τα παιδιά την Πέμπτη και δεν τους άφησε ο ιδιοκτήτης γιατί λέει είναι κλειστό μου επέβαλλαν πρόστιμο και είμαι κλειστός» είπε ο κ. Τάσκας στο protothema.gr.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.