Έκλεισε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Πού μεταφέρεται

Φωτογραφία: Facebook
|
THESTIVAL TEAM

Έκλεισε μετά από ενάμιση χρόνο λειτουργίας το “Saloon Crazy Horse” που βρισκόταν επί της οδού Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκαναν πριν μερικές ημέρες οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, το συγκεκριμένο μαγαζί κλείνει οριστικά και μεταφέρεται στο Καϊμακτσαλάν.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας μιλήσατε με τα καλύτερα λόγια!!! Σε όλους εσάς που στενοχωρήσαμε επειδή φεύγουμε σας περιμένουμε στο ΝΕΟ saloon crazy horse στον Παλαιό Αγ. Αθανάσιο», αναφέρουν στην ανάρτησή τους.

Σημειώνεται ότι το Saloon Crazy Horse έχει πολυετή ιστορία στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο βήμα έγινε το 1996 όταν άνοιξε το εν λόγω μπαρ σε ένα ράντσο, στο Λευκοχώρι, που έδινε την δυνατότητα στο κοινό να ζήσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία Άγριας Δύσης κάνοντας ιππασία σαν άλλος καουμπόι, στον χώρο έξω από το μαγαζί.

Το 2013 άνοιξε παράρτημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να «μετακομίσει» τρία χρόνια αργότερα, το 2016 στην Αρετσού (Νικολάου Πλαστήρα 11, Καλαμαριά). Το 2014 επεκτάθηκε η αλυσίδα και στις Καλύβες Χαλκιδικής (στην είσοδο του χωριού).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.