Αμαλιάδα: Αρνούμαι ότι είχα σχέση με την Ειρήνη, λέει η κουμπάρα της 24χρονης που έχασε το μωρό της το 2021

|
THESTIVAL TEAM

Η Κατερίνα, η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 στην Αμαλιάδα μίλησε σήμερα διαψεύδοντας όσα δήλωσε χθες η Ειρήνη Μουρτζούκου για την σχέση τους.

Η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 και η οποία έχει ισχυριστεί ότι το άφησε στην Ειρήνη για να το προσέχει, έχει προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να κινηθεί νομικά ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το θάνατο του παιδιού της. Η Κατερίνα μίλησε σήμερα στον ALPHA θέλοντας να απαντήσει στις χθεσινές δηλώσεις της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία μιλώντας στο OPEN ανέφερε ότι είχε «σχέση με την Κατερίνα» η οποία δεν διήρκησε πολύ.

Η Κατερίνα, δηλώνει σήμερα σχετικά με αυτό πως «δεν έχω να πω κάτι. Το αρνούμαι και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό». Και συνέχισε σχετικά με το πώς της μπήκαν οι υποψίες για την Ειρήνη: «Με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε γιατί τα λέω όλα αυτά. Της είπα ότι έχω δουλειά και να κλείσει το τηλέφωνο. Της είχα πει εξ αρχής ότι θα το ψάξω. Ούτε την κατηγόρησα, ούτε της έριξα ευθύνες. Ακουγα συνέχεια ότι φταίνε οι γιατροί, άκουσα μετά και για το τέταρτο παιδάκι και μου μπήκαν υποψίες για να το ψάξω. Το μόνο που έχω να πω για την Ειρήνη είναι ότι ήμασταν φίλες και κουμπάρες», προσθέτοντας αργότερα: Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σταματήσαμε να έχουμε επαφές, απλά χαθήκαμε.

Σε ερώτηση για την αντίδραση της Ειρήνης: «Ποτέ δεν είπα κάτι συγκεκριμένο για την Ειρήνη, ούτε πρόκειται να πω γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Από εκεί και πέρα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν την κατηγόρησα. Είπα από την αρχή ότι μπορεί να φταίνε και οι γιατροί. Αν φταίνε εκείνοι θα κινηθώ εναντίον τους».

Για την απώλεια των παιδιών της 24χρονης, η Κατερίνα είπε: «Όταν έχασε τα παιδιά της, δεν ήμουν παρών. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το θέμα, ούτε να πάρω θέση. Εγώ κοιτάω τη δική μου υπόθεση. Θα ψάξω τα πάντα για την 15 μηνών κόρη μου που έφυγε από τη ζωή».

Στην χθεσινή της συνέντευξη η Ειρήνη Μουρτζούκου αναφέρθηκε στην Κατερίνα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πέρυσι, η Κατερίνα, η κουμπάρα μου, με υποστήριζε. Φέτος τι έχει πάθει; Τώρα θυμήθηκε ότι έχασε παιδί. Γιατί βγαίνει στα κανάλια τώρα και με κατηγορεί; Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν μια χαρά, μαζί μιλούσαμε. Πού φαίνεται ότι εγώ έκανα κακό στο δικό της παιδί; Όταν βγαίνεις και μιλάς, πρέπει να έχεις και αποδείξεις. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει» και πρόσθεσε φανερώς εκνευρισμένη: «Στις 17 Οκτωβρίου είχα τον χρόνο της κόρης μου και μιλούσαμε. Γιατί δεν απαντά τώρα; Έπρεπε να παρατήσω το παιδί της, να μην ασχοληθώ καν» ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Μείναμε αρκετό καιρό, μέχρι που με έφτασαν σε σημείο να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι μου δηλαδή. Είχαμε σχέση για λίγο και εκείνη είχε σχέση και με ένα αγόρι που έβγαιναν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.