Φονική παράσυρση στη Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού και ο 26χρονος

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 62χρονος οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ένας 33χρονος άνδρας και τραυματίστηκε σοβαρά μία 46χρονη αστυνομικός, όπως και ο 26χρονος που διαπληκτίστηκε με τον 33χρονο.
Οι δύο άνδρες έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο αστυνομικό μέγαρο Πολυγύρου, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Σε βάρος του 62χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ σε βάρος του 26χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία στο πλαίσιο της προανάκρισης για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικής βλάβης. Ο 26χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί το Δεκέμβριο του 2024 για πέντε χρόνια, καθώς ήταν υπότροπος, είχε εντοπιστεί να οδηγεί για δεύτερη φορά υπό την επήρεια μέθης.
Διασωληνωμένη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο η 46χρονη αστυνομικός
Η 46χρονη νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο 424 της Θεσσαλονίκης, διασωληνωμένη και με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα και δίνει μάχη να κρατήσει το μάτι της, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή της.