Κωνσταντινούπολη: Η θάλασσα του Μαρμαρά την στιγμή του σεισμού των 6,2 ρίχτερ (video)

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Η στιγμή του μεγάλου σεισμού των 6,2 ρίχτερ που είχε επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη και προκάλεσε πανικό στους κατοίκους της πόλης των 25 εκατομμυρίων καταγράφηκε από κάμερα στην καρδιά του επικέντρου, την θάλασσα του Μαρμαρά.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, την ώρα που τα 6,2 ρίχτερ του μεγάλου σεισμού χτυπούν την Κωνσταντινούπολη σηκώνεται κύμα σαν μικρό τσουνάμι στην θάλασσα του Μαρμαρά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει αναφορές για θύματα ή ζημιές αλλά τόσο ο Ταγίπ Ερντογάν όσο και ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσαν ότι σωστικά συνεργεία έχουν μεταβεί στις πληγείσες περιοχές και προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.