Απειλές Νετανιάχου για κατάληψη εδαφών στην Γάζα εάν η Χαμάς δεν απελευθερώσει τους ομήρους

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προειδοποίησε για ενίσχυση της πίεσης στην Λωρίδα της Γάζας και επανέλαβε τις απειλές για κατάληψη εδαφών, εάν η Χαμάς δεν απελευθερώσει τους ομήρους που εξακολουθεί να κρατά.

«Οσο περισσότερο η Χαμάς συνεχίσει την άρνησή της να απελευθερώσει τους ομήρους μας, τόσο ισχυρότερη θα είναι η καταστολή που ασκούμε», δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νετανιάχου ενώπιον του κοινοβουλίου, όπου η τοποθέτησή του διακοπτόταν από φωνές μελών της αντιπολίτευσης.

«Το δηλώνω στην Χαμάς: αυτό περιλαμβάνει την κατάληψη εδαφών και περιλαμβάνει και άλλα μέτρα, για τα οποία δεν θα μπω εδώ σε λεπτομέρειες», είπε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.