Θεσσαλονίκη: Πρόβα τζενεράλε για Σάκη Ρουβά, Λένα Ζευγαρά και Ανδρομάχη λίγες ώρες πριν την αποψινή πρεμιέρα (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Πρεμιέρα απόψε Παρασκευή 21 Μαρτίου στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη για τον Σάκη Ρουβά , την Λένα Ζευγαρά και την Ανδρομάχη. Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν χθες βράδυ τις πρόβες τους, προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες ώστε όλα να είναι έτοιμα για το λαμπερό opening!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ύστερα από περίπου ένα χρόνο & ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα παρέα με την εκρηκτική Λένα Ζευγαρά & την εντυπωσιακή Ανδρομάχη!

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.