Τα μυστικά για το πιο νόστιμο ρεβανί από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας στην 88η ΔΕΘ (φωτο & video)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα μυστικά για το πιο νόστιμο ρεβανί μοιράστηκε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης με τους επισκέπτες της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του συλλόγου διοργάνωσαν μαγειρική επίδειξη και ετοίμασαν το φημισμένο ρεβανί Βέροιας που μετρά ιστορία 150 χρόνων.

Όπως ανέφερε στο thestival.gr, ο πρόεδρος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, Τάσος Παγούρας, τα αγνά ντόπια είναι βασικό συστατικό για το τέλειο ρεβανί. Ο ίδιος, ωστόσο, απέφυγε να αποκαλύψει τη μυστική συνταγή!

«Το ρεβανί μας είναι φημισμένο σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Τα μέλη μας είναι γύρω στα 40. Κάθε μέρα βρίσκεις φρέσκο ρεβανί στη Βέροια με ντόπια υλικά. Το μυστικό είναι εκεί. Σίγουρα υπάρχει και η συνταγή που είναι το μυστικό και τα αγνά ντόπια υλικά», τόνισε o πρόεδρος Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.