Άρης: Κορυφώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ – Ποιοι παραμένουν στα πιτς

Ο Άρης έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Κυριακάτικο (9/3) εντός έδρας παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο την ΑΕΚ, καθώς είναι πολύ σημαντικό και για την πορεία της ομάδας στην τελική φάση του Πρωταθλήματος και δη στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των θέσεις 5-8 που θα συμμετέχει.
Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” συνεχίζεται, χωρίς όμως να έχουν διαφοροποιηθεί κάποια δεδομένα από το μέτωπο των απουσιών που θα έχει να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο πλάνο που καταστρώνει.
Το ευχάριστο είναι πως στη διάθεσή του θα έχει τον Ούγκο Μάγιο, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στο πλάνο του, την ίδια ώρα που στα… πιτς συνεχίζουν οι Φραν Βέλεθ, Μάρκο Κέρκεζ και Πιόνε Σίστο.
Ο Ισπανός αμυντικός παραμένει στο ιατρικό δελτίο του Άρη από τον αγώνα στη Λιβαδειά κι έπειτα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού. Ακόμη είναι σε φάση θεραπείας και ατομικού προγράμματος και προφανώς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με την ομάδα, βρέθηκε για λίγα 24ωρα στην Αθήνα ώστε να αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακο σε ειδικό.
Στόχος είναι ο Ισπανός να είναι 100% έτοιμος στα Playoffs.
Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ από τη σημερινή προπόνηση:
«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (09/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» (τελευταία της κανονικής περιόδου).
Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ενεργοποίηση με passing game, ασκήσεις επιθετικών συνεργασιών και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.
Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, αυτά δεν έχουν διαφοροποιηθεί (οι Φραν Βέλεθ και Μάρκο Κέρκεζ έκαναν θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Πιονέ Σίστο θεραπεία).
Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο».
Πηγή: metrosport.gr