Δολοφονία 58χρονου στην Πιερία: Το “θέατρο” που έπαιζε για 5 μήνες η σύντροφός του και οι αντιφάσεις που την πρόδωσαν
Μία υπόθεση δολοφονίας συγκλονίζει την Πιερία. Μία 34χρονη ομολογεί πως σκότωσε τον 58χρονο σύζυγό της και ότι τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από τον Σεπτέμβριο του 2024. Η ίδια η σύζυγός του συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, οι αντιφάσεις της σήμαναν συναγερμό στην αστυνομία.
Η εξαφάνιση του 58χρονου από την Λεπτοκαρυά Πιερίας δηλώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου και επί μήνες τα έμπειρα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έβλεπαν ότι τα κομμάτια του «παζλ» δεν συνδέονταν σωστά μεταξύ τους. Αποκορύφωμα, χθες, η ομολογία της συζύγου του ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του συζύγου της.
Η γυναίκα για πέντε μήνες φαίνεται πως έπαιζε θέατρο, καθώς προσποιούταν πως τον αναζητούσε. Κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε υποστηρίξει στις Αρχές ότι ο σύζυγός της πήγε στη δουλειά και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Σε μία άλλη της εκδοχή, η γυναίκα είχε αναφέρει πως είχε δει ένα λευκό βαν, το οποίο και θεώρησε ύποπτο, σύμφωνα με το newsit.gr.
Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, δεν έπεισαν την αστυνομία, με τη γυναίκα να «σπάει» τελικά και να ομολογεί πως έθαψε το πτώμα του στην αυλή του σπιτιού τους.
Σύμφωνα με την ίδια, είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους. Η 34χρονη είπε πως τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει θανάσιμα.
«Η γυναίκα αυτή, είπε ότι μάλωσαν και έπεσε ο αδελφός μου και χτύπησε σε έπιπλο. Απο την πρώτη στιγμή ήξερα ότι τα πράγματα έγιναν έτσι αλλά χωρίς αποδείξεις πως θα το λέγαμε; Δεν είχα επικοινωνία μαζί της. Τώρα τον βρήκαν δυστυχώς έτσι», είπε στο newsit.gr ο αδελφός του θύματος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ανιψιού του άτυχου 58χρονου.
«Μάθαμε πριν από λίγο ότι η σύντροφος του ομολόγησε ότι τον σκότωσε. Είπε ότι μάλωναν εκείνη τη στιγμή, ότι έσπρωξε ο ένας τον άλλον και ότι αυτός έπεσε με το κεφάλι σε ένα έπιπλο και σκοτώθηκε», σημείωσε μιλώντας στο newsit.gr.
«Στη συνέχεια αυτή φοβήθηκε να φωνάξει αστυνομία και ασθενοφόρο και έκανε αυτά που έκανε. Έτσι είπε».