Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τη γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρή από τον Θερμαϊκό στη νέα παραλία

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τον Θερμαϊκό Κόλπο, στο ύψος της νέας παραλίας.
Συγκεκριμένα, περίπου στις 07:30 η γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη και ανασύρθηκε νεκρή από το Λιμενικό στο ύψος του γερμανικού προξενείου.
Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη μίας 77χρονης ημεδαπής εντός ύδατος, στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Αμέσως στο σημείο μετέβησαν ένα Περιπολικό όχημα και ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της.
Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ακολούθως αναγνωρίστηκε από τους οικείους της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.