Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 12 οδηγούς που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα – Πέντε σε κατάσταση μέθης

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συνολικά 17 οδηγοί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη για παραβάσεις του ΚΟΚ, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δώδεκα οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε εντοπίστηκαν να οδηγούν μεθυσμένοι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αποσκοπώντας στη διευκόλυνση και προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων, στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων διενεργούν συστηματικά ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας, Αστυνομίας και Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά δώδεκα (12) άτομα, που κατελήφθησαν να οδηγούν στερούμενα άδειας ικανότητας οδήγησης και πέντε (5) ακόμη άτομα που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.