Έγκλημα στην Πιερία: “Όταν έψαχνε ναρκωτικά και δεν έβρισε, την πλήρωνε πάντα το αγοράκι” – Μαρτυρία για την 34χρονη
![](https://www.thestival.gr/wp-content/uploads/2025/02/34xroni-pieria.jpg)
Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 59χρονου στην Πιερία, με φίλο του να αναφέρει πως η 34χρονη είχε σοβαρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά, με την ίδια να παραδέχεται πως είναι χρήστρια.
Ο άνδρας μιλώντας στην εκπομπή «Open Τώρα» υποστήριξε για την κατηγορούμενη, πως «όταν ψάχνει ναρκωτικά και δεν βρίσκει την πληρώνει πάντα το αγοράκι».
Στο μεταξύ, η 34χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της είχε υποστηρίξει πως είχε έναν έντονο καβγά με τον σύζυγό της πριν τη δολοφονία, καθώς του ζητούσε να της εξηγήσει γιατί σκόρπισε σε ναρκωτικά τα χρήματα που τους είχε δώσει οικογενειακός φίλος με σκοπό να βαφτίσουν το 3χρονο αγοράκι τους.
«Ο σύντροφός μου χάλασε τα χρήματα αυτά. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου έριξε πρώτος μια μπουνιά. Εγώ τον έσπρωξα για να αμυνθώ, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο κομοδίνο. Έμεινε αναίσθητος και μάλιστα του έδωσα το φιλί της ζωής, αλλά δεν επανήλθε» είπε χαρακτηριστικά η 34χρονη.
Επίσης, η 34χρονη κατά την απολογία της ανέφερε πως μετά τον θάνατο του έβαλε τον 59χρονο σε μια κουβέρτα, του έδωσε τα χέρια και τα πόδια με ένα σύρμα και στη συνέχεια τον έσυρε μέχρι τον κήπο και το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του.
Η ανακρίτρια θέλοντας να διαπιστώσει πώς ακριβώς η 34χρονη τα έκανε όλα και αν πράγματι όσα ισχυρίζεται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ζήτησε από την κατηγορούμενη να γίνει μια αναπαράσταση.
Η ίδια η ανακρίτρια υποδύθηκε το θύμα και ξάπλωσε σε έναν καναπέ και ζήτησε από την 34χρονη να την δέσει με ένα σχοινί όπως έδεσε και το θύμα. Η αναπαράσταση αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες, η οποίες στη συνέχεια επισυνάφτηκαν στη δικογραφία.