Η Μαρίζα Ρίζου σήμερα στο Fix Factory of Sound

|
THESTIVAL TEAM

Στη Θεσσαλονίκη και το Fix Factory of Sound για μία και μοναδική εμφάνιση , έρχεται σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου, η Μαρίζα Ρίζου.

Λαμπερή, θεατρική, ρυθμική και χειμαρρώδης, αλλά και συναισθηματική και εσωστρεφής όταν χρειάζεται, η τραγουδοποιός που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τα τραγούδια και την παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της. Όπως εξάλλου λέει και το ομότιτλο τραγούδι που έγραψε πρόσφατα για τη  θεατρική παράσταση της “Μαντάμ Σουσού”: «Αν πρώτα δεν ονειρευτείς βλαξ, πώς θα το ζήσεις;».

Με τραγούδια όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» που ανήκουν στην προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων, μεταμορφωμένα όμως και ενταγμένα στον προσωπικό της ήχο, φτιάχνει ένα κράμα μεσογειακής αύρας, latin αρωμάτων και θεατρικής τρέλας, στοιχείο που όσοι την έχουν δει έστω και μια φοράlive ξέρουν καλά ότι τη χαρακτηρίζει.

Πληροφορίες

Μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι, Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Δημήτρης Κουζής – βιολί, μαντολίνο, Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος

Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη

Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Events – www.menta3.com – 2108617577

Προπώληση

www.ticketservices.gr  και tickets.public.gr

Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων: 210.7234567

Αγορά εισιτηρίων και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

& στο Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα)

Προπώληση: 12€  Στο ταμείο: 14€

FIX FACTORY OF SOUND

26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες/Κρατήσεις τραπεζιών: 2310.500670

Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00 

Ώρα έναρξης: 22.30

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.