Τέσσερις λόγοι για να αφήσεις ανοιχτά τα φώτα κατά τη διάρκεια του σεξ!

|
THESTIVAL TEAM

Υπάρχουν τέσσερις λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε ίσως να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να αφήσεις τα φώτα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον σύντροφό σου.

Αυτοί σύμφωνα με το faysbook.gr, είναι:

Δεν μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον…

Κι όσο αυτό μπορεί να κάνει μια γυναίκα όχι να ξεπερνά, αλλά να νομίζει πως “κρύβει” την όποια ανασφάλειά της, άλλο τόσο μειώνει την ικανοποίηση της ερωτικής συνεύρεσης. Δεν θέλεις ο σύντροφός σου να βλέπει τα ελαττώματά σου, αλλά ταυτόχρονα δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον. Και αυτή είναι η ουσία.. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και σίγουρα θέλετε να βλέπετε ο ένας τα μάτια του άλλου την ώρα του σεξ.

Η ανασφάλεια δεν είναι σέξι

Δεν είναι καθόλου σέξι όταν ένας άνθρωπος δεν νιώθει αυτοπεποίθηση με τον εαυτό του. Όταν κάποιος επιμένει να σβήνει πάντα το φως δείχνει πως δεν του αρέσει καθόλου ο εαυτός του, πως δεν νιώθεις καθόλου άνετα με το σώμα του. Η αλήθεια είναι πως στα μάτια κάθε άντρα μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και αέρα δείχνει πολύ πιο σέξι και ελκυστική από κάποια που κατακλύζεται από ανασφάλειες, ακόμα κι αν αντικειμενικά η δεύτερη είναι πολύ πιο όμορφη από την πρώτη.  

Περιορίζεται η χαρά

Όταν υπάρχει σκοτάδι δεν μπορείτε να απολαύσετε στο μάξιμουμ κανενός είδους ερωτικό παιχνίδι, γιατί πολύ απλά δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον. Τα σέξι σου εσώρουχα, το βλέμμα σου, ο τρόπος που κινείσαι, είναι αυτά που θέλει να καταγράψει στο μυαλό του από εσένα.

Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ;

Ο σύντροφός σου, ειδικά αν μιλάμε για μια σχέση με διάρκεια, σε έχει δει να κάνεις ντους, σε έχει δει να ντύνεσαι -σε γενικές γραμμές ξέρει πολύ καλά το σώμα σου. Δεν έχεις, επομένως, τίποτα να κρύψεις. Ένα μέρος της σεξουαλικής απόλαυσης είναι και η οπτική επαφή. Είναι κρίμα να τη στερεί ο ένας από τον άλλο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.