Συγκίνηση στο Ναύπλιο – Δότρια μυελού των οστών συνάντησε τον λήπτη (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε σε συναυλία στο Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Steve Tesser τραγούδησαν με σκοπό τα έσοδα της συναυλίας να δοθούν στο «Χάρισε Ζωή» – Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr, στην έναρξη της συναυλίας ο Συλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών που δραστηριοποιείται στην Αργολίδα «Δεσμοί Αίματος» θέλησαν να τιμήσουν τέσσερις δότες μυελού των οστών, την Ελένη Κοροβίλη, την Κυριακή Μάλιου, τον Φώτη Δεσποτάκη και την Ελένη Λιάκου στην οποία επιφύλασσαν και μια έκπληξη.

Στο τέλος της μικρής ομιλίας της, όπου συγκινημένη παρότρυνε τον κόσμο να χαρίσει ζωή και περιγράφοντας το πρόβλημα υγείας που βιώνει στο στενό της οικογενειακό περιβάλλον, οι διοργανωτές χωρίς να το ξέρει ανέβασαν στην σκηνή τον λήπτη, που χάρη σε εκείνη μπορεί σήμερα να χαίρεται την ζωή του με την πολυπληθή οικογένειά του καθώς είναι πατέρας πέντε παιδιών!

Ήταν μια στιγμή που έκανε πολλούς να συγκινηθούν και να κλάψουν αντιλαμβανόμενοι το πόσο σημαντικό είναι να χαρίζεις ζωή σε έναν άνθρωπο και μάλιστα με μια διαδικασία τόσο απλή.

Δείτε το βίντεο του argolikeseidhseis.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.