Ο Πούτιν λύνεται στα γέλια με την απίστευτη ατάκα υπουργού του! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μία άστοχη… ατάκα του Ρώσου υπουργού Αγροτικής Οικονομίας Αλεξάντερ Τκατσόφ για… εξαγωγή χοιρινού κρέατος στην μουσουλμανική κατά βάση Ινδονησία, έκανε τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης στις 13 Οκτωβρίου για την ανάπτυξη στον τομέα της αγροτικής οικονομίας, ο Τκατσόφ πρότεινε να αυξηθούν οι εξαγωγές χοιρινού κρέατος στην Ασία.

«Οι Γερμανοί στέλνουν τη μισή παραγωγή χοιρινού τους σε εξαγωγές. Κοιτάξτε τους αριθμούς της Γερμανίας: παράγουν 5,5 εκατομμύρια τόνους χοιρινού το χρόνο και από αυτό σχεδόν τα τρία εκατομμύρια εξάγονται σε όλες τις χώρες, όπως την Κίνα, την Ινδονησία, την Ιαπωνία την Κορέα και άλλες», τόνισε ο Ρώσος υπουργός;

Και έκπληκτος ο Πούτιν απαντά: «Η Ινδονησία είναι μουσουλμανική χώρα. Δεν τρώνε εκεί χοιρινό», υπενθυμίζοντάς του με λίγα λόγια ότι το χοιρινό κρέας είναι απαγορευμένο στη μουσουλμανική θρησκεία.

«Πολύ καλά», είπε ο Τκατσόφ, πριν προσθέσει: «Και ποια η διαφορά»;

Τότε ήταν που ο Πούτιν έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση βάζοντας τα χέρια του στο πρόσωπό του και έσκασε στα γέλια…

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.