Εργαζόμενος των McDonald’s αποκαλύπτει το τρικ για να κλέβουν τους πελάτες στις τηγανιτές πατάτες

|
THESTIVAL TEAM

Η κάθε εταιρεία έχει τα μυστικά της. Και όταν ένας υπάλληλος αποχωρεί αυτά μπορούν να μαθευτούν. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση των McDonald’s.

Η αποκάλυψη για τα… τρικ εξοικονόμησης πατατών, ήρθε μέσω του Reddit όταν κάποιος έθεσε το ερώτημα «τι σας ζήτησαν οι εργοδότες σας να κρύψετε από τους πελάτες».

Κάποιος χρήστης, πρώην υπάλληλος των McDonald’s, όπως ισχυρίστηκε, έγραψε το εξής: «Εργάστηκα στα ΜcDonald’s και μου έμαθαν πώς να τσακίζω τη χάρτινη συσκευασία έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι γεμάτη πατάτες ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν».

«Μόνο ένας πελάτης το κατάλαβε. Αδειασαν οι πατάτες στην τσάντα και όταν τις ξαναέβαλε μέσα διαπίστωσε ότι αυτές δεν έφθαναν ούτε μέχρι τη μέση της χάρτινης συσκευασίας. Επρεπε να προσθέσω πατάτες. Εντυπωσιάστηκα αλλά ταυτόχρονα ένιωσα εκπληκτική αμηχανία. Εχουν περάσει επτά χρόνια από τότε και εξακολουθώ να βλέπω μπροστά μου το πρόσωπό του», συμπλήρωσε.

Αλλος χρήστης του Reddit ισχυρίστηκε ότι γνώριζε και εκείνος το εν λόγω τέχνασμα και ότι αρνήθηκε να το κάνει. «Δεν με απέλυσαν και απέκτησα πελάτες που με ρωτούσαν πότε έχω βάρδια για να έρθουν να παραγγείλουν από μένα».

Φυσικά, μετά το σάλο που προκλήθηκε λόγω και της έκτασης που πήρε το θέμα μέσα από τη συνεχή αναπαραγωγή τα McDonald’s αντέδρασαν λέγοντας: «Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι φανταστικοί, δεν υπάρχουν μυστικά κόλπα και έχουμε αυστηρές διαδικασίες για να διασφαλίζουμε ότι οι ποσότητες που σερβίρονται δεν είναι ανεπαρκείς» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στον Independent.

«Χωρίς η πληροφορία να προέρχεται από επαληθευμένη πηγή δεν μπορούμε να διερευνήσουμε περαιτέρω την καταγγελία», συνέχισε και κατέληξε: «Οι εργαζόμενοί μας εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στα εστιατόριά μας και απορρίπτουμε κάθε αντίθετο ισχυρισμό».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.