“Ιπτάμενη” BMW πέφτει στο δρόμο από τον έβδομο όροφο πάρκινγκ (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Μια αδιανόητη πτώση ενός αυτοκινήτου από τον έβδομο όροφο ενός πάρκινγκ στο Όστιν του Τέξας, στο δρόμο κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου, ωστόσο, το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις χθες.

Η γυναίκα οδηγός μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο με αποτέλεσμα η BMW που οδηγούσε, να σπάσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να προσγειωθεί από τον έβδομο όροφο στο ισόγειο.

Το συγκλονιστικό είναι πως στο σημείο όπου υπήρχε ένα SUV, ο οδηγός του οποίου -όπως ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης- είχε ανοικτά παράθυρα και άκουσε έναν παράξενο θόρυβο. Για καλή του τύχη η BMW προσγειώθηκε ακριβώς δίπλα του!

Στο βίντεο φαίνεται η πρόσκρουση του αυτοκινήτου, το οποίο «σκάει» με τη μούρη στο δρόμο, στη συνέχεια πέφτει στο πλάι του SUV και τελικά καταλήγει με τον ουρανό στο οδόστρωμα. Στο κατεστραμμένο όχημα σπεύδουν υπάλληλοι της επιχείρησης και άλλοι οδηγοί για να ανασύρουν την οδηγό, η οποία όπως έγινε γνωστό υπέστη σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.