7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί να θες κάποιον πάρα πολύ, να σου αρέσει φοβερά, να ντύνεται υπέροχα, αλλά όταν βγείτε ραντεβού να κάνει κάτι που θα σε ξενερώσει, θα καταστρέψει την οικογένεια και τα παιδιά που είχες κάνει μαζί του στο κεφάλι σου και παφ! να εξαφανιστεί από τον χάρτη του πιθανού έρωτα της ζωής σου.

Φυσικά και ενθαρρύνουμε το να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα στο ραντεβού μαζί του, αλλά καλό θα ήταν να θυμάσαι πως ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου δε σε γνωρίζει (ούτε κι εσύ εκείνον), οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες παρεξηγήσεων ή άβολων στιγμών.

Μείνε, λοιπόν, στο να αναδείξεις τα ασφαλή και γοητευτικά στοιχεία του χαρακτήρα σου στα πρώτα ραντεβού, και δείχνεις αργότερα το ταλέντο σου στο ρέψιμο.

  1. Κακόγουστα αστεία

Εντάξει αυτό είναι πολύ υποκειμενικό, αλλά να έχεις στον νου σου γενικά ότι είναι αρκετά τολμηρό να αστειευτείς για παράδειγμα με κάτι που μπορεί να προσβάλλει τον άλλον. Μείνε σε ασφαλή και διασκεδαστικά επίπεδα χιούμορ.

  1. Άβολες παύσεις

Αυτό βαραίνει και τους δυο σας, αλλά οι μεγάλες παύσεις σε ένα (πρώτο) ραντεβού, σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι. Προσπαθήστε τουλάχιστον να τις καλύψετε και στη χειρότερη μην ξαναβγείτε!

  1. Δυσοσμία

Πράγμα που θεωρώ τόσο αυτονόητο ώστε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, είναι το να μυρίζεις όμορφα. Εσύ, το στόμα σου και τα ρούχα σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο turn-off νομίζω.

  1. Να ασχολείσαι με το κινητό σου

Είναι ταυτόχρονα αγενές (το κάνω συνέχεια), δείχνει ότι αδιαφορείς και ότι βαριέσαι. Ξέρω ότι μπορεί να μην ισχύει τίποτα από αυτά, αλλά συγκρατήσου και μην κοιτάς τις ειδοποιήσεις στο instagram, όταν πίνεις ποτό με κάποιον. Έχεις έναν αληθινό άνθρωπο απέναντί σου.

  1. Αγένεια

Συμπεριφορές όπως το να κοιτάζεις κάποιον άλλον, να μιλάς άσχημα, να σχολιάζεις αρνητικά τον συνοδό σου, μπορούν πάρα πολύ εύκολα να σε αφήσουν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (τύπου μισή ωρίτσα) σύξυλη και μόνη στο τραπέζι. Και δεν το θέλουμε αυτό.

  1. Αργοπορία

Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια, ξέρεις ότι θα σου πάρει δύο με τρεις ώρες να ετοιμαστείς, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις νωρίτερα για να είσαι στην ώρα σου. Τα δέκα λεπτά συγχωρούνται, άντε και το ακαδημαϊκό τέταρτο. Αν αργήσεις περισσότερο μην αναρωτηθείς για το πού πήγε το ραντεβού σου.

  1. Αγχώνεσαι και ντρέπεσαι

Μαζί με την υπερπροσπάθεια, το να δείχνεις συνέχεια πόσο άβολα νιώθεις, ή να αγχώνεσαι έκδηλα για το τι εντύπωση θα (του) κάνεις, μπορεί να καταστρέψει πολύ εύκολα την εικόνα που θα σχηματίσει για σένα. Είσαι υπέροχη, χαλάρωσε.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.