Ο πιο σ*ξι γιατρός είναι Έλληνας σύμφωνα με το Instagram! (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Σίγουρα θα έχετε δει έστω και ένα άρθρο που να παρουσιάζει τον πιο σέξι πυροσβέστη, τον πιο όμορφο αστυνομικό και πολλά άλλα. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζατε είναι ότι ο πιο σέξι γιατρός είναι Έλληνας.

Σύμφωνα με έναν διαγωνισμό που έγινε στο Instagram και συγκεκριμένα στο account με το όνομα wolrdsofdoctors, η χώρα μας έχει τον πιο σέξι και όμορφο γιατρό. Στον εν λόγω λογαριασμό αναρτήθηκαν φωτογραφίες 100 γιατρών, γυναικών και αντρών. Ο Ιάκωβος Γκόγκουα συγκεέντρωσε τα περισσότερα likes και αναδείχθηκε νικητής.

Ο Ιάκωβος τελείωσε ιατρική και συγκεκριμένα με το κομμάτι της αντιγύρανσης και της κοσμητικής ιατρικής. Παράλληλα ασχολείται και με το τραγούδι και ανήκει στο δυναμικό της Heaven. Ο ίδιος αγαπά την γυμναστική, γι’ αυτό και διαθέτει ένα ιδιαίτερα γραμμωμένο σώμα. Η εξωτερική του εικόνα του χάρισε την πρώτη θέση στον εν λόγω διαγωνισμό, ενώ έχει ήδη 10,000 ακόλουθους στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Έλληνα γιατρό:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.