Κ. Βουτσάς: Η Μάρθα Καραγιάνη είναι το μεγάλο μου απωθημένο

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ο 80χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε…

πως μεγάλο του απωθημένο ήταν η Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα πιο δυνατά ντουέτα στοπν κινηματογράφο, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι στη ζωή: «Η Μάρθα ήταν μεγάλο μου απωθημένο. Δεν τα είχαμε, γιατί όταν εκείνη ήταν ελεύθερη, εγώ ήμουν δεσμευμένος και όταν εγώ ήμουν ελεύθερος εκείνη είχε δεσμό. Και δεν μπορούσαμε να σμίξουμε. Γι’ αυτό κι έχουμε μείνει πολύ φίλοι. Καρδιακοί φίλοι» εξομολογήθηκε.

Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής του αποκάλυψε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που θέλει τις γυναίκες να έχουν λιγότερους συντρόφους στη ζωή τους σε σχέση με τους άντρες, ο Κώστας Βουτσάς διαφώνησε: «Δεν το πιστεύω αυτό. Εγώ πιστεύω ότι η γυναίκα όποτε θέλει κάνει την απιστία της. Εγώ, ας πούμε, είχα σχέση με μια κυρία που την επόμενη μέρα παντρευόταν. Ο άντρας της έκανε το μπάτσελορ πάρτι κι εκείνη ήρθε μαζί μου το προηγούμενο βράδυ και μετά πήγε και παντρεύτηκε»!.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.