Μια νέα λειτουργία του Facebook, έχει σκοπό να βελτιώσει την ροή των αναρτήσεων στο newsfeed σας, σύμφωνα με τα γούστα σας. Η νέα λειτουργία σας επιτρέπει να "σιγήσετε" όποιον χρήστη/σελίδα/ομάδα επιθυμείτε.

Φυσικά μπορούσατε και ως τώρα να κάνετε κάτι τέτοιο, αλλά έπρεπε να σταματήσετε να "ακολουθείτε" κάποιον. Πλέον πατώντας τις τρεις κουκκίδες στο πάνω δεξί μέρος της ανάρτησης, σας δίνεται η επιλογή να αποκρύψετε προσωρινά τις δημοσιεύσεις κάποιου χρήστη, σελίδας ή ομάδας, για 30 ημέρες.

Η λειτουργία "snooze" όπως ονομάζεται, είναι διαθέσιμη ήδη τόσο σε desktop έκδοση, όσο και σε mobile.